Digital strategi – Laksen Sporting

eNavigate har udviklet en digital marketing strategi for Laksen Sporting. Strategien indeholder konkrete mål for Laksens digitale platforme og kommunikation i 2016/2017, samt en handlingsplan for hvordan målene kan opfyldes. Strategien skal det kommende år være med til at løfte deres digitale tilstedeværelse internationalt.

Kravspecifikation for nyt website

For at understøtte brandets værdier, skal der udvikles et nyt website for Laksen Sporting, der kan være med til at kommunikere og understøtte brandet. eNavigate har stået for udarbejdelse af kravspecifikationen for websitet, der udvikles i samarbejde med et andet bureau.

Om Laksen Sporting

Laksen Sporting: Laksen Sporting har siden 1977 specialiseret sig i at designe og udvikle eksklusivt jagttøj og er i dag på mere end 20 markeder. Både designudtryk og tøjets udsøgte kvalitet bidrager til at tøjet har en lang levetid. Der fremstilles tøj til alle former for jagt i alle tænkelige klimaer, med hensyntagen til jægerens komfort. Laksen sigter mod at anvende de nyeste materialer og produktions-teknologier. Læs mere om Laksen Sporting

Har du heller ikke fået lavet en digital strategi eller trænger den eksisterende til optimering? Kontakt eNavigate nu!