Webinar om persondataforordningen og digital markedsføring for iværksættere og selvstændige

Webinar for iværksættere og små selvstændige, der hjælper dig, så din digitale markedsføring kan leve op til kravene i den nye persondataforordning (GDPR).

For et beskedent beløb på 550 kr. ekskl. moms får du adgang til webinaret direkte fra din computer. Webinaret er tidligere sent live og du får derfor også adgang til svar på spørgsmålene fra deltagerne. Varighed 1 1/2 time.

Webinar for iværksættere og små selvstændige, der hjælper dig, så din digitale markedsføring kan leve op til kravene i den nye persondataforordning (GDPR).
Er du ved at få grå hår over alle de regler du skal sætte dig ind i, inden den nye persondataforordning træder i kraft

Og er du:

  • iværksætter
  • soloselvstændig
  • freelancer
  • eller ejer af en mindre virksomhed

Og har du digitale kanaler, såsom:

  • et website
  • et nyhedsbrev
  • en virksomhedsprofil på Facebook, Instragram, Linkedin mv.
  • og måske også en lille webshop

Så er dette webinar noget for dig!

Vi guider dig igennem de nye krav persondataforordningen stiller til din digitale markedsføring og håndtering af persondata

Webinaret er lavet i samarbejde med Anelise Dahlstrøm Severinsen fra Stepforward. Sammen guider vi dig igennem de nye krav persondataforordningen stiller til din digitale markedsføring og håndteringen af persondata. Du får også en handlingsplan, så du efter webinaret har en guide du kan følge.

Persondataforordningen er alt anden end let og forståelig, men vi har gjort os umage med at fortælle om reglerne, så du ikke falder i søvn bag skærmen:-)

Du kan tilmelde dig webinaret her.

Så du opvarmningen til webinaret på Facebook?

Den 26. april varmede vi op og tog imod input til webinaret. Tak til alle der deltog i live sessionen og kom med ønsker til det kommende webinar om persondataforordningen og digital markedsføring – rettet mod soloselvstændige, iværksættere og freelancere. Du kan se eller gense vores Facebook Live session om webinaret her.