Hvem står bag eNavigate?

… det gør Tinne Bering.

CEO & Founder Tinne Bering - eNavigateJeg startede eNavigate i 2015, efter i en årrække at have arbejdet for flere store internationale brands, som Bang & Olufsen, Kvik Køkkener og Bestseller. Jeg har været en central spiller i udvikling af deres digitale marketingstrategi og platforme. Jeg har arbejdet med en bred vifte af digitale kanaler og discipliner, såsom brand websites, webshops, cross-channel, kundeklubprogrammer, søgemaskineoptimering og sociale medier.

 

Jeg er således en erfaren digital marketing strateg og projektleder med styr på de nyeste online tendenser og med en solid baggrund indenfor den digitale markedsføringsdisciplin.

Det sidste års tid har jeg ydermere beskæftiget mig med persondataforordningen set fra et digital markedsførings perspektiv. Gennem utallige siders læsning, mine mange blogindlæg med fokus på GDPR samt gennem mit samarbejde med Leoni Advokater, har jeg opnået indgående viden om emnet. Jeg står derfor klar til at rådgive om stort og småt inden for persondataforordningen i forbindelse med digital markedsføring.

Læs mere om skræddersyede workshops og rådgivningsforløb her.

Jeg er Cand. mag. i Kultur, kommunikation og globalisering (KKG) fra Aalborg Universitet og skrev i sin tid speciale om Brandhjemmesiden som kommunikationsmedie i en international kontekst. Grundet nytænkning i tilgangen til international branding på hjemmesider og specialets høje kvalitet fik jeg udgivet specialet ved Institut for Sprog, kultur og æstetik på Aalborg universitet.

På min linkedin profil kan du læse mere om mine kompetencer og mit karriereforløb. Her finder du også flere anbefalinger fra kunder, samarbedspartnere og tidligere kollegaer.

Se min LinkedIn profil her.

Min rådgivning

Ud over en velfunderet viden omkring digital marketing strategi og kommunikation, er min største styrke den praktiske erfaring med at arbejde med interne problematikker i en virksomhed, der ofte kan være den største hindring for en effektiv digital marketingindsats. Min rådgivning tager altid afsæt i at forstå din virksomhed og at kortlægge de interne ressourcer, samt det digitale kompetenceniveau. Jeg vejleder ud fra, hvad der er realistisk i din organisation.

Kontakt eNavigate for at høre, hvad jeg kan gøre for din virksomhed.

Rådgivning med tilskud fra SMV:Digital

Jeg er optaget på SMV:Digital rådgiverlisten, hvilket betyder, at virksomheder, der ansøger og får tildelt et tilskud til indkøb af privat rådgivning igennem SMV:Digital programmet, kan vælge mig som deres rådgiver.

SMV:Digital er et tilskudsprogram for små og mellemstore virksomheder. Programmet skal fremme digitaliseringen og e-handel i SMV’er i alle brancher.

Du kan læse mere om SMV: Digital puljerne her

Der vil i løbet af foråret 2020 blive åbnet op for nye puljer. En ny grøn pulje, der skal hjælpe virksomheder med den grønne omstilling via digitaliseringen åbnede allerede for ansøgninger i februar og i marts blev der åbnet for at ansøge om en tilskudsvoucher på 25.000 kr.

Den 20. april 2020 kl. 9.00 åbners der igen op for SMV:Digital tilskudspuljen. Denne gang kan der ansøges om 100.000 kr. til køb af rådgivning. Midlerne kan bruges på projekter med fokus på digital omstilling eller ehandel.

Offentliggørelsen af datoer for ansøgning af midlerne annonceres også på SMV:Digitals website.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om muligheden for at bruge mig som rådgiver i SMV:Digital regi og/eller have hjælp til ansøgningsprocessen.