Cases

eNavigate løser mange forskelligartede webprojekter for sine kunder. Jeg rådgiver om og løser cases indenfor områder som Digital Strategi, Online Markedsføring, Persondata, SEO/SEM, webshop optimering etc. Jeg yder rådgivning til såvel store som små virksomheder indenfor mange forskellige brancher.

eNavigates kundeportefølje omfatter blandt andet webshops, modevirksomheden DK Company Online, Nordic Living Architecs, FBA Huse og en tolkevirksomhed. Fælles for løsningen af alle cases er, at de skræddersys til den enkelte virksomheds behov og interne ressourcer.

Her finder du et udpluk af de cases eNavigate har løst for sine kunder samt igangværende projekter.

eNavigate har udarbejdet en digital markedsføringsstrategi for 2people og har ydet sparring omkring handlingsplan og implementering af strategien.

eNavigate har lavet en workshop om de krav GDPR stiller til små virksomheder der bla. arbejder med udvikling af websites

Category: Persondata
Tags:

eNavigate har bistået DK Company Online med at løfte deres online markedsføring. I første omgang har eNavigate hjulpet BON'A PARTE.

eNavigate har udviklet en digital marketing strategi for Laksen Sporting. Strategien indeholder konkrete mål for Laksens digitale platforme og kommunikation

eNavigate har fungeret som sparringspartner for Arkitema Architects i forbindelse med udarbejdelsen af søgeoptimerings-strategi og implementering.

Category: SEO
Tags:

Er du nysgerrig?