Cases

eNavigate løser mange forskelligartede digitale projekter for sine kunder.

Jeg rådgiver om og løser cases indenfor områder som digital strategi, online Markedsføring, persondata, SEO/SEM, webshop optimering etc. Jeg yder rådgivning til såvel store som små virksomheder indenfor mange forskellige brancher.

eNavigates kundeportefølje omfatter blandt andet webshops, modevirksomheden DK Company Online, Nordic Living Architecs, FBA Huse og en plastvirksomhed.

Fælles for løsningen af alle cases er, at de skræddersys til den enkelte virksomheds behov og interne ressourcer.

Herunder kan du læse et udpluk at de cases jeg har løst.

 

Rådgivning om digital markedsføringsstrategi for 2people og sparring om implementering.

Rådgivning om digital markedsføringsstrategi – 2people

eNavigate har udarbejdet en digital markedsføringsstrategi for 2people og har ydet sparring omkring handlingsplan og implementering af strategien.

Digital strategi – Laksen Sporting

eNavigate har udviklet en digital marketing strategi for Laksen Sporting. Strategien indeholder konkrete mål for Laksens digitale platforme og kommunikation.

Online markedsføring – DK Company Online

eNavigate har bistået DK Company Online med at løfte deres online markedsføring. I første omgang har eNavigate hjulpet BON’A PARTE.

Søgeoptimering – Arkitema Architects

eNavigate har fungeret som sparringspartner for Arkitema Architects i forbindelse med udarbejdelsen af søgeoptimerings-strategi og implementering.

Persondata – Workshop for webproducenter

eNavigate har lavet en workshop om de krav GDPR stiller til små virksomheder der bla. arbejder med udvikling af websites.

Er du nysgerrig?

Vil du høre mere om de cases som eNavigate har løst eller om hvordan jeg kan dig med at få succes online, er du velkommen til at kontakte mig.