Søgeoptimering – Arkitema Architects

Søgeoptimering – Arkitema Architects

eNavigate har fungeret som sparringspartner for Arkitema Architects i forbindelse med udarbejdelsen af søgeoptimerings-strategi og implementering.

SEO for anerkendt arkitektvirksomhed

I Danmark er Arkitema en kendt arkitektvirksomhed, men virksomheden er mindre kendt i Sverige og Norge. Arkitema ønsker at skabe mere synlighed og kendskab på disse markeder via sine eksisterende digitale kanaler. eNavigate har assisteret Arkitema i at udpege og prioritere søgeoptimeringstiltag, der kan skabe mere synlighed og kontinuerligt tiltrække ny og relevant trafik til Arkitemas website. I første omgang har fokus været on-page SEO.

En del af opgaven bestod også i at gennemgå et allerede udarbejdet oplæg fra en anden leverandør, for at kvalitetssikre leverancen. eNavigate har endvidere bistået Arkitema med at forbedre opsætningen af Google-værktøjer.

eNavigates rådgivning var baseret på analyse af trafikken til Arkitemas website, for herigennem at danne et grundlag for de efterfølgende anbefalinger til optimeringsfokus og -tiltag.

Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969. De er en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder med kontorerne i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø. Arkitema arbejder med flere discipliner inden for arkitekturen – indretning, bygningsarkitektur til byplaner, men har specialiseret sig indenfor: Bolig, Erhverv, Sundhed, Læring og Urban Design.

Læs mere om Arkitema Architects

Har du brug for hjælp til en målrettet søgeoptimeringen af dit website eller din webshop?

Kontakt eNavigate nu →

Online markedsføring – DK Company Online

Online markedsføring – DK Company Online

eNavigate har bistået DK Company Online med at løfte deres online markedsføring.

I første omgang har eNavigate hjulpet brandet BON´A PARTE.

Online markedsføring for modekoncern

Opgaven har omfattet at definere mål og prioritering af online marketingindsatser, samt igangsættelse og udvikling heraf. eNavigate har endvidere fungeret som bindeled imellem DK Company Online og andre samarbejdspartner. Der er blevet arbejdet med følgende online markedsføringsindsatser: Adwords, Bing annoncering, affiliate og remarketing.

Derudover har eNavigate vejledt om søgeoptimering og udført en række søgeoptimeringsopgaver for BON´A PARTE.

eNavigate har endvidere assisteret Bon’A Parte med optimering af opsætningen og integration af Google værktøjer som: Google Adwords, Google Analytics, Google Search Console og Google Merchant.

BON´A PARTE er en postordre- og ehandelsvirksomhed, der sælger herre- og dametøj til Danmark, Sverige, Holland, Tyskland og Schweiz. Virksomheden blev etableret i 1987 og er i dag ejet af DK Company.

Online markedsføring for DK Company Online.

Skal eNavigate også hjælpe dig med din online markedsføringsindsats?

… Her finder du gode råd til en effektiv online markedsføring.